Först på plan var Swing ,född 1987. Hon var ett brunt halvblodssto, ca 173 cm hög. Toppenhäst!
Jag köpte henne när hon var två år, och har ridit in henne själv. Alltså var hon inte särskilt "skolad", men hon var världens roligaste häst att rida; lydig, glad och mycket framåt. Jag tror aldrig att jag någonsin kommer att tycka någon häst är lika kul att rida på som Swing, för när man red på henne så hände det alltid något kul... Hon var en baddare på att hoppa, styrde man henne mot ett hinder så fick man verkligen vara beredd, för då bar det av!!! Tyvärr är ju inte jag någon tävlingsmänniska direkt, annars hade hon nog kunnat klara sig bra som hopphäst.
 

De sista åren var det mest Tommy som red Swing, och han tyckte MYCKET om henne. De fick en kanon-kontakt med varandra, och de flinade gott åt mig och Mysan när de galopperade ifrån oss på skogsvägarna...
Hur som helst så var Swing min ögonsten, och snällare häst har aldrig funnits!!!!
Den 16 Mars 2005 fick Swing kolik. Hon var inte särskilt dålig till en början och vi var säkra på att det skulle ge med sig efter ett tag. Tyvärr blev hon hastigt sämre framåt kvällen, och vi fick ta det hemska beslutet att låta henne somna in. Fasansfullt och jobbigt. Det blev ett stort tomrum efter henne, och den första tiden var vedervärdig, men nu försöker jag att bara vara tacksam för de 16 åren vi fick tillsammans, och jag vet att hon hade ett bra liv här hos oss. - Tack Swing, för all glädje du gav oss!!

 

  

    


Vill du titta på hur Swings pappa
såg ut kan du klicka här!

 

Tillbaka