Rowan, Filippa
 och Lillan


Rowan Will
Mina svärföräldrar har också haft en flock hästar. Rowan Will hette svärfars häst. Han var en f.d. travare som Benka köpte efter att ha förärats 10 ridlektioner av oss "barn" i födelsedagspresent. Svärfar är ingen fegis direkt, han red gärna på Swing t.o.m., fastän han en gång ramlade av henne med ett brak när han skulle galoppera med henne... (Jösses vad rädd jag blev, såg framför mig fasan när jag skulle springa hem till svärmor och tala om att Benka slagit ihjäl sig då han red på min häst...)
Hur som helst så hittade han Rowan på annons, och blev förälskad. De höll ihop i vått och torrt i många år, gamle Rowan blev 23 år och fick sluta sina dagar nyligen.
Rowan var brun, 158 cm hög och jättesnäll och lydig att rida. Men han var lite knepig att fånga i hagen för ngn annan än Benka;)

Filippa
Filippa är en liten svart shetlandsponny. Svärmor köpte henne efter att det visade sig att vår Monali inte alls var dräktig som det var meningen (hon skulle nämligen få fölet och vi skulle ha Monali). Filippa är 8 år gammal och nu när mina svärföräldrar tycker de har gjort sitt med hästeriet så har hon sålts till en familj i närheten, vi hoppas och tror att de kommer att få det bra där.Lillan
Lillan är faktiskt Monali´s barnbarn. Svärmor spanande in Lillan redan då hon föddes här i närheten och det slutade (förstås) med att Lillan blev deras;)
Lillan är också såld till samma familj som Filippa skall till. 

Nu har mina svärföräldrar bara hundarna kvar, men Benka är så välkommen hem till oss om han saknar mockandet och höhämtningarna:)

mina svärföräldrar!!

 

Tillbaka