Vem är Cicci?

Jag är en tjej i mina bästa år, född -70 alltså...
Jag bor här ute på landet med min sambo Tommy och våra två härliga ungar Charlie och Frida. Här är det oftast fullt upp; med ridning, crossträningar, friidrottsträningar och annat....rena rama kalabaliken mellan varven!              
Mitt stora fritidsintresse är ju hästarna förstås. Jag är ju bara en glad amatör och skogsmulle, men jag hoppas kunna återuppliva min ungdoms kunskaper nu när ungarna börjar växa till sig och jag kan rida lite oftare.

Jag har vuxit upp på landet i Södermanland, och ridit sedan jag var 8 år ( på hästar i alla fall, innan dess så red jag och kompisen på tjurkalvar i brist på annat!). Då var det kompisens new forest-ponny och en gammal nordsvensk som gällde. Sedan när jag blev 12 år så fick jag äntligen en egen häst; fullblodet Slipsen (Royal Tie xx) som var en härlig kille med rejäl fart i benen...(Han hade varit galoppör, så han var rätt pigg....). Med honom hade jag några härliga år där jag lärde mig massor och honom saknar jag ännu. När gymnasiet närmade sig så kom den där obligatoriska tiden då man som tonårstjej prioriterade annat än hästar, så då sålde vi honom. (Vad jag ångrar det idag!).

När jag och Tommy sedan flyttade ner hit (ja, han kommer också från Södermanland) så var det min högsta önskan att kunna köpa mig en häst igen. Ingen trodde det var möjligt att spara så mycket pengar på den usla lönen jag hade då, men jag levde på en smörgås om dagen, och rätt som det var hade jag pengar till att köpa Swing! Sen har det ju liksom bara rullat på, och nu är det sex hästar som står där ute i stallet... som vi förövrigt har fått bygga ut, för det blev hemskt trångt :)

Jag jobbar på ett företag som heter Askungen Vital AB. Jag har rollen som webbmaster och administratör och sköter även vårt ledningssystem och är dessutom miljöansvarig. Det är jättekul och jag lär mig nya saker hela tiden. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som har fått ett sån bra jobb, det är inte alla förunnat att trivas så bra på sitt arbete. Jag jobbar 75% och resten av min tid går åt till en "hemskans" massa ridning och hästpyssel, oftast tillsammans med Frida.

 

Här är jag och Prinsen. Han var då 4 år och han är så mysig att rida på.

Tillbaka