Charlie är våran grabb, född -93. Hans stora intresse är motocross och han tränar och tävlar regelbundet. Han började köra redan som 4-åring och har avverkat en del hojar sedan dess. Tur att det är en billig hobby... NOT! Hur som helst så kör han på MK Tranan i Strömsnäsbruk och det går bättre och bättre. Han har en egen hemsida där det står mer om hans träning, med egen blogg och allt. Se HÄR!

Charlie har ridit sedan tidig ålder. Hans favorithäst är ju Trulsa, de har ju kamperat ihop i vått och torrt under alla år. Ärligt talat så är det väl bara Charlie som ser charmen hos henne, envisare och bångstyrigare ponny får man leta efter. Nu för tiden blir det en del ridning på vår Prinsen också, det passar ju bra med tanke på hur bra balans för ponnybocksprång Charlie har. Där ligger jag i lä, det erkänner jag villigt. Sessan och Charlie funkar också bra ihop, men det är säkrast de stannar i paddocken, för hon är ju lite sprättig:)

Annars är han nog som grabbar är mest....humöret är väl lite upp och ner i denna åldern, men för det mesta är det lugnt... Han är en klippa här hemma nu när Tommy är hemifrån en hel del, stark och hjälpsam, helt perfekt!

 


Plexus är lite att hålla i när åskan går får jag säga,
och det är ju Charlie också:)

 Här rider Charlie på Prinsen. Detta är på våren när vi precis
 börjat rida honom ordentligt, Prinsen är just fyllda 3 år.

 


Jösses vad han börjar bli...
 vuxen nu!!!


Hör kör Charlie tävling i Sösdala

 

Tillbaka